Încă un copil internat cu sindrom hemolitic uremic la Marie Curie va fi externat

Managerul spitalului "Marie Curie", Daniel Buzatu a declarat, vineri, că încă un copil internat cu sindrm hemolitic uremic va fi externat.

368 afișări
Imaginea articolului Încă un copil internat cu sindrom hemolitic uremic la Marie Curie va fi externat

Încă un copil internat cu sindrom hemolitic uremic la Marie Curie va fi externat (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Buzatu a spus că în cursul zilei un alt copil diagnosticat cu sindrom hemolitic uremic va fi externat, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să alt copil să fie externat.

"De ieri, nu s-a modificat situaţia. Astăzi încă un copil va fi externat şi luni, cel mai probabil, altul va pleca acasa", a precizat managerul spitalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici