Încă un deces din cauza gripei: O femeie din Bucureşti, cea mai recentă victimă. La cât a ajuns bilanţul morţilor

O femeie de 70 de ani din Bucureşti diagnosticată cu gripă a murit. Femeia suferea şi de alte boli, dar nici nu era vaccinată. Este al 15-lea deces în acest sezon.

244 afișări
Imaginea articolului Încă un deces din cauza gripei: O femeie din Bucureşti, cea mai recentă victimă. La cât a ajuns bilanţul morţilor

Încă un deces din cauza gripei: O femeie din Bucureşti, cea mai recentă victimă

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile anunţă marţi un nou deces confirmat cu virus gripal.

Este vorba de o femeie de 70 de ani din Bucureşti. Aceasta avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinată antigripal.

Femeia a murit marţi, fiind confirmată cu coinfecţie cu virus gripal tip A, subtip H3 şi tip B .

Este al 15-lea deces în acest sezon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici