Încă un incendiu cu victime multiple: O casă din satul ilfovean Căldărari a ars. Un bărbat a murit, iar doi copii sunt răniţi

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a murit, luni, în urma unui incendiu produs la o locuinţă din satul Căldărari, judeţul Ilfov. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au reuşit să scoată doi copii din clădire şi să-i transporte la spital.

240 afișări
Imaginea articolului Încă un incendiu cu victime multiple: O casă din satul ilfovean Căldărari a ars. Un bărbat a murit, iar doi copii sunt răniţi

Incendiu la o casă din satul ilfovean Căldărari. Un bărbat a murit, doi copii sunt răniţi

"La sosirea echipelor de intervenţie, locuinţa ardea în totalitate pe o suprafaţă totală de 150 mp, cu tavan în mare parte prăbuşit, fără posibilitate de acces în interior", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

După stingerea incendiului, în interior a fost găsită o persoană decedată în vârstă de aproximativ 40 ani. În acelaşi timp, doi copii cu vârste de 3 luni şi 11 ani au fost au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu arsuri minore, potrivit primei evaluări.

La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentele Morarilor şi Chimiştilor cu cinci autospeciale de stingere, trei autospeciale SMURD, o autoscară şi o maşină de descarcerare.

Intervenţia care s-a întins pe parcursul câtorva zeci de minute a fost încheiată urmând ca specialiştii din cadrul ISUBIF să stabilească, în utma unei anchete, cauza probabilă a incendiului.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici