Încă un incendiu la spital. Peste 40 de pacienţi de la Psihiatrie Gătaia au fost evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, în Spitalul de Psihiatrie Gătaia, judeţul Timiş.
  • Peste 40 de pacienţi au fost evacuaţi.
1030 afișări
Imaginea articolului Încă un incendiu la spital. Peste 40 de pacienţi de la Psihiatrie Gătaia au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, într-un salon la parterul unui pavilion aparţinând Spitalului de Psihiatrie Gătaia.

La nivelul judeţului Timiş, începând cu ora 07:20, a fost activat planul roşu de intervenţie.

La incendiu au mers 48 de pompieri cu mai multe autospeciale.

Când au ajuns pompierii, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum.

Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane. Potrivit ISU Timiş, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au constatat că incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator. În acest moment, nu mai există pericol, însă aceştia efectuează cercetări pentru a identifica cauza producerii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici