Încă un microbuz şcolar condus de un şofer băut, de data aceasta la Vaslui

Şoferul unui microbuz şcolar din localitatea Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, a fost prins de poliţişti, vineri, în timp ce conducea băut autovehiculul respectiv. Şoferul a fost prins după ce i-a lăsat deja pe elevi la şcoală.

141 afișări
Imaginea articolului Încă un microbuz şcolar condus de un şofer băut, de data aceasta la Vaslui

Încă un microbuz şcolar condus de un şofer băut, de data aceasta la Vaslui

Poliţia Vaslui anunţă că a făcut mai multe activităţi de instruire a şoferilor de microbuze destinate transportului de elevi şi a responsabililor din cadrul unităţilor administrativ-teritoriale. Apoi, poliţiştii rutieri au trecut la verificări în trafic.

Vineri dimineaţă, poliţiştii erau într-un control în comuna Ştefan cel Mare şi au oprit un microbuz şcolar.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, se afla în timpul serviciului, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile.

În momentul opririi, în microbuzul şcolar nu se mai aflau elevi.

Joi, un alt bărbat care conducea un microbuz şcolar, în drum spre un sat de unde urma să preia copii, s-a urcat băut la volan, la Brăila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici