Încă un urs a fost ucis de o maşină pe o şosea din Braşov

Un urs de 300 de kilograme a fost lovit mortal, duminică noaptea, după ce a pătruns pe DN 11, între Braşov şi Prejmer, de o maşină, animalul ricoşând după impact într-un alt autoturism.

1631 afișări
Imaginea articolului Încă un urs a fost ucis de o maşină pe o şosea din Braşov

Încă un urs a fost ucis de o maşină pe un drum naţional din Braşov

Accidentul s-a petrecut duminică noaptea pe DN 11, între Braşov şi Prejmer.

Un şofer în vârstă de 36 de ani, cetăţean italian, care mergea dinspre Braşov spre Prejmer, a lovit ursul, de aproximativ 300 de kg, care alerga pe şosea.

„În urma impactului, ursul a ricoşat într-un alt autoturism, care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat de 21 de ani. Animalul a decedat”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Cei doi şoferi au fost testaţi pentru a se vedea dacă au băut, rezultatele fiind negative.

Ursul a fost predat unui reprezentant al AJPVS Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici