Incediu la un centru social pentru copii din Capitală. Nicio persoană nu a fost rănită

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un imobil din strada Gheorghe Pripu, din Capitală, unde este amenajat un centru social pentru copii, nefiind înregistrate victime, potrivit reprezentaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

90 afișări
Imaginea articolului Incediu la un centru social pentru copii din Capitală. Nicio persoană nu a fost rănită

Incediu la un centru social pentru copii din Capitală. Nicio persoană nu a fost rănită

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că există degajări de fum la subsolul clădirii, unde este amenajată magazia centrului social.

Conform sursei citate, au fost evacuate aproximativ 30 de persoane până la sosirea pompierilor.

Pompierii susţin că nu există posibilitatea ca incendiul să se extindă.

În prezent, la locul incendiului, acţionează trei autospeciale de stingere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici