Incendiu cu degajări mari de fum la terasa unui bloc în reabilitare din sectorul 5

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, luni, la terasa unui bloc în reabilitare din sectorul 5, în cartierul Rahova.

1161 afișări
Imaginea articolului Incendiu cu degajări mari de fum la terasa unui bloc în reabilitare din sectorul 5

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 1.500 mp la acoperiş.

Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, salvatorii şi 2 ambulante SMURD.

În acest moment incendiul este lichidat, două cu persoane cu atac de panică sunt în grija ambulanţelor.

Conform ISU Bucureşti, a fost afectată doar terasa blocului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici