Incendiu cu victime la Cernavodă: Doi bărbaţi au murit după ce locuinţa a luat foc

Cadavrele a doi bărbaţi au fost descoperite, vineri seară, într-o locuinţă care a luat foc, în Cernavodă, trupurile lor fiind găsite în casă după ce pompierii au reuşit să stingă focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

239 afișări
Imaginea articolului Incendiu cu victime la Cernavodă: Doi bărbaţi au murit după ce locuinţa a luat foc

Incendiu cu victime la Cernavodă: Doi bărbaţi au murit după ce locuinţa a luat foc

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al Judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Fundătura Cazărmii, din oraşul Cernavodă.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu apă şi spumă ale ISU „Dobrogea”, pompierii militari reuşind să stingă flăcările după câteva zeci de minute de intervenţie.

În casa distrusă de foc au fost descoperite cadavrele a două persoane.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, ar fi vorba despre doi bărbaţi, de 40 de ani, respectiv, 57 de ani.

În acest caz se fac cercetări pentru a afla de la ce a isbucnit incendiul, dar şi cauzele de deces ale celor două persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici