Video INCENDIU de amploare la o fabrică de mobilă din Oradea. Paznicul a ajuns la spital cu arsuri | FOTO, VIDEO

Un incendiu de amploare a izbucnit la o fabrică de mobilă din Oradea, flăcările manifestându-se violent pe 750 de metri pătraţi, într-o hală cu lemne. Paznicul a ajuns la spital cu arsuri.

572 afișări

Potrivit ISU Bihor, forţele de intervenţie au fost alertate la ora 3.20, iar pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta violent pe o suprafaţă de circa 750 de metri pătraţi în interiorul unei hale de 1.500 de metri pătraţi, în care erau depozitate cantităţi importante de lemn masiv, rumeguş şi utilaje pentru prelucrarea lemnului, existând pericolul propagării acestuia la o hală învecinată şi un uscător.

Alimentarea cu apă a autospecialelor s-a făcut în sistem navetă de la obiectivele aflate în apropiere, neexistând surse de alimentare în societatea afectată.

Cei peste 40 de pompieri militari au acţionat cu şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi două autoscări pentru stingerea focarelor de incendiu şi protecţia halelor învecinate, împiedicând propagarea flăcărilor la întreaga hală şi la construcţiile învecinate şi salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă. Incendiul a fost stins într-o oră şi 20 de minute.

Pompierii militari paramedici au acordat primul ajutor calificat paznicului obiectivului, care a suferit arsuri la braţe, acesta fiind transportat ulterior la spital.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite elementele cauzei probabile de producere a incendiului, împrejurarea determinantă fiind de natură electrică, respectiv un cablu (conductor) electric defect. Pagubele materiale au constat în utilaje de prelucrare a lemnului şi material lemnos”, arată ISU Bihor.

Taguri:
fabrică,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici