Incendiu de proporţii în Covasna: 19 persoane evacuate din 8 case

19 persoane, între care 3 copii, au fost evacuate duminică din opt locuinţe lipite, după un incendiu în localitatea Comandău, judeţul Covasna.

468 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii în Covasna: 19 persoane evacuate din 8 case

Sursa foto: ISU Covasna

Potrivit ISU Covasna, patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 14 subofiţeri şi un voluntar din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi Secţiei Târgu Secuiesc, SVSU Comandău şi SVSU Covasna intervin, duminică, pentru stingerea unui incendiu puternic care afectează opt case, pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, în localitatea Comandău.

Incendiul afectează 8 case, lipite sub acelaşi acoperiş, dintre care 5 au ars complet şi 3 la nivelul acoperişului.

„În casele afectate de incendiu locuiau 19 persoane, dintre care 3 minori ( 1 an, 6 ani şi 17 ani). Din cele 19 persoane, 2 vor fi cazate la Parohia Reformată şi 17 la rude”, informează ISU Covasna.

Intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici