Incendiu de proporţii într-o hală din Timişoara. La faţa locului se află zeci de pompieri

  • Un incendiu a izbucnit duminică într-o hală din oraşul Timişoara.
  • La faţa locului, se află zeci de pompieri.
4916 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii într-o hală din Timişoara. La faţa locului se află zeci de pompieri

Sursa foto: ISU Timiş

Potrivit ISU Timiş, incendiul a fost anunţat la ora 15:35. Flăcările au cuprins o hală în care sunt depozitate scule. Obiectivul se află pe Calea Dorobanţilor din Timişoara.

La faţa locului intervin pompierii militari cu nouă autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare şi lucru la înălţime şi o autocisternă de 30.000 de litri cu apă.

Flăcările s-au extins o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi.

Incendiul este localizat şi nu mai există posibilităţi de propagare în vecinătate, anunţă pompierii. Aceştia lucrează pentru lichidarea incendiului şi spun că nu au fost înregistrate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici