Incendiu de proporţii într-un bloc din Rodna, Bistriţa-Năsăud. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită

  • Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă, într-un bloc din Rodna, Bistriţa-Năsăud.
  • 180 de persoane au fost evacuate.
164 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii într-un bloc din Rodna, Bistriţa-Năsăud. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită

Incendiu de proporţii într-un bloc din Rodna, Bistriţa-Năsăud. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită

Incendiu a izbucnit la acoperişul unui bloc de locuinţe din localitatea Rodna, 180 de persoane fiind evacuate de către pompierii militari şi voluntari ori au ieşit singure din cele două case ale scărilor.

Incendiul s-a manifestat cu violenţă, generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp la nivelul acoperişului blocului.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani ani a suferit un atac de panică şi a fost ajutat de paramedici.

În urma incendiului, au ars materialele combustibile din podul blocului şi acoperişul acestuia.

De asemenea, au fost afectate de fum şi smoala topită de pe planşeul de beton 13 garsoniere de la etajele superioare, şapte dintr-o casăa scărilor, respectiv şase din cealaltă.

Incendiul a fost stins în două ore.

Persoanele evacuate au fost duse într-un spaţiu de cazare temporară în sala de sport a localităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici