Video INCENDIU de proporţii la chiliile Mănăstirii Roşiori din Suceava, stins după patru ore | FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul chiliilor Mănăstirii Roşiori din Suceava. Personalul mănăstirii a reuşit să se autoevacueze, astfel că nu s-au înregistrat victime.

4338 afișări

UPDATE: Incendiul izbucnit cel mai probabil din cauza unei sobe la chiliile Mănăstirii Roşiori din Suceava a fost stins după patru ore de intervenţie.

ISU Suceava a informat că incendiul a fost stins, cauza probabilă fiind flacăra provenită de la o sobă metalică nesupravegheată.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit duminică dimineaţa la acoperişul chiliilor Mănăstirii Roşiori.

”S-au trimis 11 autospeciale şi dacă va fi nevoie se va mai suplimenta numărul lor", au spus reprezentanţii ISU Suceava.

Personalul mănăstirii a reuşit să se autoevacueze, astfel că nu s-au înregistrat victime.

La sosirea echipajelor de interventje, arderea se manifesta generalizat la corpul comun format din parter, etaj şi mansardă.

Incendiul a fost localizat, iar acum se intervine pentru stingere cu şapte autospeciale ISU Suceava, două autoscări de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD şi şase autospeciale ale serviciilor voluntare.

Intervenţia este deosebit de dificilă din cauza suprafeţei mari a construcţiei, a necesităţii de lucru la înălţime şi a fumului dens degajat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici