Video Incendiu de proporţii la Complexul „Weekend" din Târgu Mureş: Un restaurant şi terasa au luat foc | VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Complexul de Sport şi Agrement Mureşul din Târgu Mureş, cunoscut sub numele de "Weekend", întreaga clădire a unui restaurant şi terasa fiind distruse. Nu s-au înregistrat victime.

1279 afișări

„Intervenţia a fost una dificilă deoarece incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, împreună cu terasa, construită din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, acesta alimentând incendiul şi îngreunând operaţiunile de localizare şi stingere, existând totodată şi pericolul unei explozii”, au spus reprezentanţii ISU Mureş.

Flăcările au izbucnit la un restaurant situat in zona centrala a compexului, iar riscul era să se propage la terasele aflate în jur.

După cinci ore de la intervenţie, pompierii au reuşit să stingă focul.

Nu s-au înregistrat victime, iar flăcările au fost stinse înainte de a se extinde la celelalte clădiri din zonă.

Complexul "Weekend" este cunoscut ca fiind cea mai căutată zonă de agrement din judeţ, în sezonul de vară de mii de oameni venind aici.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici