Incendiu de vegetaţie pe 15 hectare de teren la ieşirea din Oradea. Vântul alimentează flăcările

  • Pompierii din Bihor intervin joi pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie care a cuprins 15 hectare de teren la ieşirea din Oradea.
  • Intervenţia este dificilă pentru că vântul alimentează flăcările, ducând la apariţia unor noi focare.
8209 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie pe 15 hectare de teren la ieşirea din Oradea. Vântul alimentează flăcările

Incendiu de vegetaţie pe 15 hectare de teren la ieşirea din Oradea

Potrivit ISU Bihor, incendiul a cuprins vegetaţia uscată de pe un teren situat la ieşirea din Oradea spre Sântandrei, pe o suprafaţă de circa 15 hectare.

La faţa locului intervin peste 20 de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi mijloace de primă intervenţie.

Echipajele au reuşit să localizeze incendiul, împiedicând propagarea flăcărilor la adăpostul de câini, silozurile de cereale, ferma şi celelalte construcţii aflate în apropiere.

Conforrm pompierilor, vântul alimentează flăcările şi dezvoltă focare disparate. Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici