Incendiu declanşat la un autocar cu 58 de persoane la bord

Un incendiu a izbucnit la un autocar în care se aflau 58 de persoane, vineri, în judeţul Sibiu, pompierii deplasându-se către locul incidentului. Pasagerii au ieşit singuri din autocar.

189 afișări
Imaginea articolului Incendiu declanşat la un autocar cu 58 de persoane la bord

Incendiu la un autocar cu 58 de persoane la bord, în judeţul Sibiu

Reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat, vineri, că au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 57 de pasageri şi şoferul.

”Incendiu compartiment motor, autocar cu 58 persoane - un şofer şi 57 pasageri -, pe DN 1, în localitatea Bradu. Intervine echipaj de pompieri şi echipaj Smurd din cadrul ISU Sibiu”, au anunţat reprezentanţii ISU Sibiu.

Potrivit acestiora, nu sunt semnalate victime.

Persoanele din autocar au reuşit să iasă singure.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici