Incendiu devastator în cartierul Schei, din Braşov. Trei case au ars

Două case au ars în proporţie de 90 la sută, iar alta are acoperişul distrus de foc, în urma unui incendiu care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Schei, din Braşov.

1404 afișări
Imaginea articolului Incendiu devastator în cartierul Schei, din Braşov. Trei case au ars

Incendiu devastator în cartierul Schei, din Braşov. Trei case au ars

Potrivit ISU Braşov, incendiul a izbucnit în jurul 00.15.

Pompierii au intervenit imediat cu şase autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD.

„Când au ajuns echipajele la faţa locului 3 case erau cuprinse de flăcări şi exista pericolul de extindere şi la alte proprietăţi situate în imediata apropiere. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului iar accesul în zonă s-a făcut cu dificultate. După o luptă cu flăcările de aproximativ 5 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, transmit, sâmbătă dimineaţă, reprezentanţii ISU Braşov.

Două case au ars în proportie de 90%, iar la a treia a ars acoperişul.

Pompierii au reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte case din apropiere.

Două persoane, proprietari ai unor case la care exista pericol de extindere a incendiului, au suferit atac de panică şi au fost asistate medical la faţa locului de către personalul SMURD.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici