INCENDIU din Colectiv - Spital Elias: Un pacient va fi transferat în Norvegia, altul va pleca în Marea Britanie

Spitalul Elias are internaţi, duminică, opt pacienţi răniţi în incendiul din Colectiv, din care cinci la Terapie Intensivă şi trei la Chirurgie plastică, iar de la ATI vor fi transferate două persoane la unităţi medicale din Norvegia şi Marea Britanie.

660 afișări
Imaginea articolului INCENDIU din Colectiv - Spital Elias: Un pacient va fi transferat în Norvegia, altul va pleca în Marea Britanie

INCENDIU din Colectiv - Spital Elias: Un pacient va fi transferat în Norvegia, altul va pleca în Marea Britanie (Imagine: Andreea Tănase / Arhiva Mediafax Foto)

"Duminică, în Spitalul Elias mai sunt internaţi opt pacienţi: cinci se află în secţia de Terapie Intensivă, trei în secţia de Chirurgie plastică. Din cei cinci pacienţi, doi sunt traheostomizaţi şi ventilaţi mecanic", a declarat Dana Safta, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Elias.

Directorul medical a precizat că dintre cei doi pacineţi traheostomizaţi şi ventilaţi mecanic, unul va fi transferat la un spital din Norvegia. De asemenea, o femeie internată la Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Elias va fi transportată la o unitate medicală din Marea Britanie.

Dana Safta a mai spus că cei trei pacienţi internaţi la secţia de Chirurgie plastică au o stare bună.

Trei răniţi în incendiul din clubul Colectiv au decedat duminică, iar sâmbătă, alţi nouă, dintre care şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde au fost transferaţi, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând la 44.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici