Incendiu într-un alt spital. Scurcircuit electric în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj: Un pacient era în operaţie

  • Un scurtcircuit electric a declanşat un incendiu la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie al Spitalului Clinic Judeţean Cluj.
  • Personalul medical a stins focul şi a mutat pacientul aflat în blocul operator în alt salon.
564 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un alt spital. Scurcircuit electric în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj: Un pacient era în operaţie

Incendiu în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj: Un pacient era în operaţie

Potrivit ISU Cluj, s-a primit un apel pe 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie al SCJU, a luat foc.

Personalul spitalului a reacţionat şi a reuşit să stingă panoul led cu mijloace proprii şi au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon.

Pacientul nu a suferit afecţiuni în urma acestui eveniment, potrivit ISU Cluj.

„Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau pentru personalul spitalului. În momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea şi nici nu mai fumega”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici