Video Incendiu în "Delta" Văcăreşti, stins după două ore. Focul a cuprins aproximativ cinci hectare de teren - VIDEO

Un incendiu de vegetaţie care a izbucnit miercuri în "Delta" Văcăreşti a fost stins, în urma incidentului nicio persoană nefiind rănită, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

2631 afișări

Oficiali ai ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei 13.30 şi a cuprins în jur de cinci hectare de vegetaţie uscată. Focul a fost stins de pompieri după aproximativ două ore.

Nicio persoană nu a fost afectată de incendiu, au adăugat sursele citate.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, însă focul a fost dificil de lichidat din cauza vântului care a favorizat reaprinderea.

Reprezentanţii ISU au afirmat că încă nu se cunosc motivele care au dus la izbucnirea incendiului, însă au menţionat că, la început de primăvară, astfel de incidente au loc destul de des, cele mai multe din cauza neglijenţei oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici