Incendiu în Gara Bacău: Două vagoane ale unui tren de călători au luat foc

Două vagoane de călători ale unei garnituri garate în Staţia CFR Bacău au luat foc, marţi seară, la aproximativ o sută de metri de peronul gării, din cauze încă nestabilite de anchetatori, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea incendiului care nu afectează traficul feroviar.

187 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Gara Bacău: Două vagoane ale unui tren de călători au luat foc

Incendiu în Gara Bacău: Două vagoane de călători au luat foc

Cele două vagoane de călători ale unei garnituri garate în Staţia CFR Bacău au ars în totalitate în urma incendiului izbucnit, marţi seară, la aproximativ o sută de metri de peronul gării, pompierii intervenind mai bine de o oră pentru a stinge flăcările care au atins câţiva metri înălţime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, cele două vagoane de călători care au ars fac parte dintr-o garnitură de tren dezafectată, garată pe o linie de protecţie din Staţia CFR Bacău, la intrarea dinspre sudul gării, motiv pentru care traficul feroviar nu a fost afectat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit timp ce aproximativ o oră pentru lichidarea incendiului, care a fost izolat înainte ca acesta să se extindă şi la celelalte vagoane.

"În urma incendiului, a ars în totalitate capitonajul de la cele două vagoane. Din fericire, nu au fost găsite victime în interiorul vagoanelor pe care pompierii le-au putut verifica odată cu lichidarea incendiului”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Pompierii băcăuani nu au reuşit să stabilească o cauză a declanşării incendiului, în acest sens fiind deschisă o anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici