Incendiu în sectorul 5 al Capitalei, după ce mai multe containere de gunoi au luat foc

Pompierii ISU Bucureşti intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, la un incendiu izbucnit pe Strada Eforie din Capitală, acolo unde mai multe containere de gunoi au luat foc. Nicio persoană nu a fost rănită, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

424 afișări
Imaginea articolului Incendiu în sectorul 5 al Capitalei, după ce mai multe containere de gunoi au luat foc

Incendiu în Capitală, după ce mai multe containere de gunoi au luat foc

La faţa locului acţionează patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de la descarcerare.

Conform sursei citate, containerele sunt folosite pentru organizarea de şantier pentru reabilitarea sediului Primăriei Sector 5.

Incendiul a cuprins şi o maşină ca se afla lângă containere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici