Video INCENDIU într-un bloc din Piaţa Romană din Capitală: Un bărbat a fost transportat la Spitalul de Arşi. Două femei au ajuns la Spitalul Floreasca. Zece persoane au fost evacuate. VIDEO cu momentul intervenţiei

Un incendiu a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Piaţa Romană, vineri după-amiază, la faţa locului fiind mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

35733 afișări

Incendiul ar fi izbucnit după ce a luat foc material lemnos, la parterul imobilului cu şase etaje, fiind degajat fum gros la nivelul parterului şi al primului etaj.

Pompierii au evacuat 10 persoane.

VIDEO DIN MOMENTUL INTERVENŢIEI

Un bărbat în jur de 30 - 40 de ani, care prezenta arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, a fost transportat la Spitalul deArşi. Două femei au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Alte trei persoane, evaluate medical de echipajele SMURD, au refuzat transportul la spital, iar ceilalţi patru evacuaţi sunt în stare bună.

În timpul intervenţiei, un pompier s-a dezechilibrat şi a căzut, în picioare, de pe scara sprijinită de faţada blocului, nefiind transportat la spital.

Pompierii au intervinit cu patru autospeciale de stingere, trei autoscări, două ambulanţe SMURD şi detaşamentul special de salvatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici