INCENDIU într-o garsonieră din sectorul 5: Doi oameni au murit

Doi oameni - un bărbat de 37 de ani şi o femeie de 43 de ani - au murit într-un incendiu produs marţi într-o garsonieră de la parterul unui bloc din sectorul 5, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

317 afișări
Imaginea articolului INCENDIU într-o garsonieră din sectorul 5: Doi oameni au murit

INCENDIU într-o garsonieră din sectorul 5: Doi oameni au murit

Potrivit surselor citate, incendiul a izbucnit de la o oală uitată pe un aragaz alimentat de la o butelie.

ISU Bucureşti a trimis la faţa locului două autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare.

"La sosirea acestora, în garsonieră nu mai erau flăcări, ci fum şi gaz degajat de butelie, care au provocat intoxicarea şi decesul celor două persoane. Echipajul de prim ajutor nu le-a putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare", au mai spus, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

Apelul la 112 pentru intervenţia la acest caz a fost primit în jurul orei 15.40.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici