Incendiu într-o piaţă din Bucureşti. Zeci de autospeciale au fost trimise în misiune

Un incendiu a izbucnit luni la Piaţa 1 Decembrie, situată pe strada Ciucea din Sectorul 3 al Capitalei. Zeci de autospeciale ale pompierilor au fost trimise în misiune.

1212 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-o piaţă din Bucureşti. Zeci de autospeciale au fost trimise în misiune

Incendiu într-o piaţă din Bucureşti. Zeci de autospeciale au fost trimise în misiune

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, luni, în jurul orei 01.05, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în Piaţa 1 Decembrie din Bucureşti.

La momentul sosirii primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat cu flacără deschisă şi degajari de fum. Incendiul a fost localizat rapid în limitele găsite, au explicat pompierii.

Nu au existat victime în urma incendiului. Suprafaţa totală afectată a fost de aproximativ 1000 mp.

La faţa locului au intervenit 20 de autospeciale de stingere cu apă şi spumă, patru autospeciale pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi Grupul Special de Salvatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici