Video Incendiu într-un bloc din Bacău: Doi copii, în stare gravă după ce apartamenul în care locuiau a luat foc

Doi copii sunt în stare gravă în urma unui incendiu izbucnit, marţi seara, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Bacău, micuţii fiind scoşi inconştienţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

974 afișări

Potrivit ISU Bacău, incendiul a izbucnit într-un apartament de pe strada Cuza Voda, din municipiul Bacău.

„Din apartament au fost scoşi doi copii inconştienţi, intoxicaţi cu fum, se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis Andrei Grecu, de la ISU Bacău.

Cei doi copii au fost transportaţi la spital, în stare gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici