Incendiu într-un bloc din Bistriţa: Mai multe persoane intoxicate cu fum. Un bărbat a murit

Un bărbat a murit şi alte şapte persoane, între care un copil de un an şi opt luni, primesc îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit, marţi dimineaţa, într-un bloc din Bistriţa.

551 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Bistriţa: Mai multe persoane intoxicate cu fum. Un bărbat a murit

Incendiu într-un bloc din Bistriţa

Din imobil au fost evacuate peste 20 de persoane, transmite corespondentul Mediafax. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, un incediu puternic a izbucnit, marţi dimineaţa, într-un apartament din Bistriţa, o persoană fiind surprinsă în interiorul acestuia. Din bloc au fost evacuate de pompierii militari 20 de persoane, din care şapte au fost intoxicate cu fum.

“Detaşamentul de Pompieri Bistriţa intervine în municipiul Bistrita la un incendiu într-un apartament, existând posibilitatea ca o persoană să fie surprinsă în apartament. Concomitent cu acţiunele de localizare şi lichidare a focarelor, toate persoanele au fost evacuate din bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de către pompierii militari, restul au ieşit singure din locuinţe. În momentul în care pompierii au putut intra in apartamentul de la care a izbucnit incendiul, aceştia au găsit un bărbat în stop cardio-respirator. Mai multe persoane primesc îngrijiri la locul intervenţiei (intoxicaţii cu fum)” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Bărbatul găsit în stop cardio-respirator a fost resuscitat, însă nu a răspuns manevrelor de resucitare şi a fost declarat decedat. Până la ora transmiterii acestei ştiri, copilul de un an şi 8 luni şi mama acestuia au fost transportaţi la spital, alte cinci persoane primind îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici