Incendiu într-un bloc din Bistriţa-Năsăud: 30 de persoane, evacuate. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

30 de persoane au fost evacuate, duminică, dintr-un bloc din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza unui incendiu care a cuprins un magazin de piese auto aflat la parterul blocului. Nu au fost înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

262 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Bistriţa-Năsăud: 30 de persoane, evacuate. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale

30 de persoane evacuate dintr-un bloc din Beclean, judeţul Bistriţa, din cauza unui incendiu

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, aproximativ 30 de persoane care locuiau într-un bloc din oraşul Beclean au fost evacuate, duminică, după ce un incendiu a cuprins magazinul de piese auto aflat la parter.

Patru autospeciale ale detaşamentului de pompieri din Beclean intervin pentru localizarea şi stingerea incendiului.

„Incendiul se manifestă generalizat în interiorul magazinului. Se lucrează pentru localizarea şi limitarea extinderii incendiului la vecinătăţi. Magazinul era închis în momentul izbucnirii incendiului, nu au fost persoane surprinse în interior. (...) Arde pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, nu prezintă risc de propagare la etajele superioare ale imobilului", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

În interiorul magazinului au ars elemente şi componente auto.

Nu au fost înregistrate victime

După stingerea incendiului, pompierii vor declanşa o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici