Incendiu într-un bloc din Capitală: Două persoane, printre care o adolescentă de 16 ani, au fost duse la spital şi alte nouă evacuate | FOTO

Nouă persoane au fost evacuate, în total, în urma incendiului de luni seara, izbucnit într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei. Doi locatari au fost duşi la Spitalul Floreasca.

4988 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Capitală: Două persoane, printre care o adolescentă de 16 ani, au fost duse la spital şi alte nouă evacuate | FOTO

Incendiu într-un bloc din Capitală: O adolescentă a fost dusă la spital şi alte şapte persoane evacuate

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în urma incendiului de pe strada Arbore Hatmanul, nouă persoane au fost evacuate, iar două au fost duse la spital.

„Nouă persoane au fost evacuate. La un număr de şase persoane s-a acordat primul ajutor. Două persoane au fost transportate la Spital Floreasca”, anunţă ISU.

Pompierii au reuşit să stingă focul şi verifică dacă mai sunt locatari în celelalte apartamente, deoarece este mult fum pe casa scării.

 

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul.

Incendiu într-un bloc din Capitală

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost dusă la spital şi şapte persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, luni seara, într-un apartament de pe strada Arbore Hatmanul, din Sectorul 1.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit într-un apartament de pe strada Arbore Hatmanul, din Bucureşti şi s-a extins parţial la un alt apartament şi pe faţada blocului, la aparatele de aer condiţionat.

„Au fost evacuate şapte persoane, iar o fată de 16 ani prezintă expunere la fum şi va fi transportată la spital”, anunţă reprezentanţii ISU.

Pompierii au reuşit să stingă focul şi verifică dacă mai sunt locatari în celelalte apartamente, deoarece este mult fum pe casa scării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici