Incendiu într-un bloc din Capitală, trei copii duşi la spital după ce au inhalat fum

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, într-o garsonieră de la etajul trei al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, trei copii fiind duşi preventiv la spital pentru investigaţii, după ce au inhalat fum, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvât al ISU Bucureşti, Anca Onofrei.

15 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Capitală, trei copii duşi la spital după ce au inhalat fum

Incendiu într-un bloc din Capitală, trei copii duşi la spital după ce au inhalat fum (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Proprietarul garsonierei în care s-a produs incendiul a suferit arsuri de gradul unu la mâini, dar a refuzat să meargă la spital, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Alţi trei adulţi şi patru copii au fost afectaţi de fumul care s-a răspândit în bloc în urma incendiului. Trei dintre copiii expuşi la fum au fost duşi preventiv pentru investigaţii la unităţi sanitare, doi fiind transportaţi la Spitalul "Marie Curie" şi unul la Spitalul "Grigore Alexandrescu", a mai spus Anca Onofrei.

Ea a precizat că niciun copil nu are arsuri sau alte probleme grave, iar adulţii nu au necesitat spitalizare în urma incendiului.

Pompierii au stins incendiul şi urmează să stabilească din ce cauză s-a produs acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici