Incendiu într-un bloc din Lugoj: 20 de persoane au fost evacuate | FOTO

Opt locatari ai unui bloc din Lugoj s-au autoevacuat, iar alţi 12 au fost evacuaţi cu ajutorul pompierilor, miercuri, în urma producerii unui incendiu la un apartament, iar casa scării a fost inundată de fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

245 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Lugoj: 20 de persoane au fost evacuate | FOTO

Incendiu într-un bloc din Lugoj: 20 de persoane au fost evacuate | FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, pompierii au fost solicitaţi, miercuri, să intervină la un incendiu de apartament în cartierul Cotul Mic din oraşul Lugoj. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, pentru că proprietarii apartamentului nu erau acasă.

La sosirea pompierilor, întreg apartamentul era cuprins de flăcări.

În total, opt locatari ai blocului s-au autoevacuat, iar alţi 12 au fost evacuaţi cu ajutorul pompierilor militari deoarece casa scării a fost complet inundată de fum.

„Am intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o ambulanţă SMURD, doi ofiţeri şi 14 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj”, a arătat ISU Timiş.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii timişeni urmează să stabilească cauza izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici