INCENDIU într-un bloc din Rovinari: Un bărbat a murit

Un bărbat de 37 de ani, din oraşul Rovinari, a decedat, joi seara, în garsoniera sa, în urma unui incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurt circuit produs la un aparat electric lăsat nesupravegheat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

689 afișări
Imaginea articolului INCENDIU într-un bloc din Rovinari: Un bărbat a murit

INCENDIU într-un bloc din Rovinari: Un bărbat a murit

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu, bărbatul a fost găsit în locuinţă, decedat.

"A fost un incendiu într-o garsonieră de aproximativ 27 de metri pătraţi. În momentul în care au ajuns pompierii la faţa locului au constatat faptul că în interior se afla un bărbat decedat, în vârstă de 37 de ani. Incendiul a fost lichidat. Cauza este de natură electrică", a declarat joi seara, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Pompierii au intervenit cu două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu pentru a stinge incendiul care a izbucnit la garsoniera aflată la la etajul patru al blocului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici