Incendiu într-un bloc din Slatina: Zeci de persoane evacuate, două au fost rănite. VIDEO

Pompierii au evacuat, joi dimineaţă, 22 de persoane dintr-un bloc din Slatina unde a izbucnit un incendiu la un apartament în care au ars mai multe materiale combustibile şi s-a degajat mult fum, anunţă ISU Olt.

431 afișări

Pompierii din Slatina intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la materialele combustibile aflate într-un apartament, cu degajări mari de fum.

Concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului, pompierii au evacuat 22 de persoane, două femei aflate în apartamentul unde a izbucnit incendiul fiind preluate de echipajele medicale.

Cele două femei, una în vârstă de 40 de ani, cu arsuri la nivelul feţei şi cealaltă, în vârstă de 78 de ani, fără urme vizibile de traumă, au fost transportate la UPU Slatina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici