Incendiu într-un bloc din Suceava. Două persoane primesc îngrijiri medicale

  • Un incendiu a izbucnit duminică seara într-un apartament dintr-un bloc din oraşul Suceava.
  • Pompierii se află la faţa locului şi încearcă să stingă flăcările care au distrus mobilă şi materiale textile.
  • Două persoane s-au intoxicat cu fum şi primesc ajutor de la cadrele medicale.
468 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un bloc din Suceava. Două persoane primesc îngrijiri medicale

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit duminică seara într-un bloc de pe strada Staţiunii. Pompierii militari intervin la faţa locului cu un echipaj de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Două persoane au fost evacuate din apartamentul care arde. Ambele sunt evaluate medical şi primesc oxigen deoarece au suferit uşoare intoxicaţii cu fum.

Pompierii mai spun că în interior ard materiale textile şi obiecte de mobilier. Cauza producerii incendiului va fi stabilită la finalul misiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici