Incendiu într-un hipermarket din Timişoara. Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, într-un hipermarket din Timişoara, iar aproximativ 400 de persoane au fost evacuate, una dintre acestea fiind transportată la spital în urma intoxicării cu fum.

1581 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un hipermarket din Timişoara. Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate

Incendiu într-un hipermarket din Timişoara; aproximativ 400 de persoane au fost evacuate

Potrivit ofiţerului de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat”, subofiţerul Marian Rusu, incendiul a izbucnit la bucătăria hipermarketului Auchan Timişoara Sud, situat la ieşirea din Timişoara spre Vama Moraviţa.

”În momentul izbucnirii incendiului au fost aproximativ 400 de oameni în magazin. Când au ajuns echipajele noastre aproximativ 150 de persoane erau autoevacuate, în faţa magazinului. Echipajele de pompieri au evacuat şi în jur de 20 de angajaţi. În urma incendiului o persoană a fost intoxicată cu fum, i s-a administrat oxigen în ambulanţa sosită la faţa locului, apoi a fost transportată la spital. Incendiul a izbucnit de la o friteoză din bucătărie”, a declarat Rusu.

Conform acestuia, pompierii au acţionat cu două autospeciale pentru stingerea incendiului care a fost lichidat în scurt timp.

Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii acestui incendiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici