Incendiu într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de oameni se aflau în garnitură

Un incendiu a izbucnit miercuri într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de persoane se aflau în garnitură, dar nu au existat victime, anunţă autorităţile.

209 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de oameni se aflau în garnitură

Incendiu într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de oameni se aflau în garnitură

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de călători aflat în mişcare, pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în apropierea haltei Turnu din localitatea Călimăneşti.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al SVSU Călimăneşti. Cei 70 de călători s-au autoevacuat, au anunţat pompierii.

În timpul misiunii, locomotiva a fost decuplată de restul trenului. Focul a fost stins şi pompierii au stabilit că incendiul s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolaţi corespunzător.

Aproximativ jumătate din pasagerii din tren şi-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport, iar ceilalţi au aşteptat să fie preluaţi de o altă garnitură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici