Incendiu izbucnit într-o locuinţă în care se afla un tânăr arestat la domiciliu. Acesta a dispărut în urma incendiului

Un tânăr aflat în arest la domiciliu în localitatea Cobia, judeţul Dâmboviţa, a dispărut, luni noaptea, după ce casa în care i se stabilise reşedinţa în timpul măsurii preventive a luat foc. Poliţiştii fac verificări, fiind informaţii că el a provocat incendiul.

759 afișări
Imaginea articolului Incendiu izbucnit într-o locuinţă în care se afla un tânăr arestat la domiciliu. Acesta a dispărut în urma incendiului

Dâmboviţa: Incendiu izbucnit într-o locuinţă în care se afla un tânăr arestat la domiciliu

Un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Cobia, unde, surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, se afla un tânăr plasat sub măsura arestului la domiciliu.

În urma izbucnirii incendiului, tânărul a dispărut, fiind căutat de poliţişti.

Aceleaşi surse arată că sunt informaţii cum că focul a fost pus chiar de tânărul arestat la domiciliu, care, după ce a incendiat locuinţa, a fugit.

Acesta a fost plasat în arest la domiciliu după ce a bătut un bărbat de 51 de ani, căruia i-a distrus şi maşina. De asemenea, tânărul este acuzat că şi-a agresat şi bunica, în casa căreia locuia.

Poliţiştii îl caută pe tânărul fugar, iar pompierii vor stabili cauza incendiului imediat după ce vor reuşi să stingă toate focarele.

Taguri:
arest,
incendiu,
cobia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici