Video Incendiu izbucnit într-un bloc din Braşov: 13 persoane evacuate şi mai multe intoxicate | FOTO, VIDEO

13 persoane au fost evacuate, luni, şi mai multe persoane s-au intoxicat cu fum, un adult şi un copil fiind în stare gravă, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Braşov.

1256 afișări

Incendiul a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul înti al unui bloc din cartierul Noua al municipiului Braşov.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a declarat că 13 persoane au fost evacuate.

”Până în momentul de faţă sunt 13 persoane evacuate şi asistate. Două în stare mai gravă, un adult şi un copil”, a afirmat sursa citată.

La incendiu intervin trei autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD, o autoscară şi două echipaje SAJ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici