Incendiu izbucnit într-un bloc din Piteşti: Trei femei şi un copil de 8 ani au suferit atacuri de panică

Trei femei şi un copil de 8 ani au suferit atacuri de panică, duminică dimineaţa, după un incendiu izbucnit de la un aragaz, în apartamentul de la parterul unui bloc din Piteşti. 12 persoane s-au autoevacuat.

90 afișări
Imaginea articolului Incendiu izbucnit într-un bloc din Piteşti: Trei femei şi un copil de 8 ani au suferit atacuri de panică

Incendiu izbucnit într-un bloc din Piteşti: Trei femei şi un copil de 8 ani au suferit atacuri de panică

Potrivit ISU Argeş, incendiul s-a produs de la un aragaz, în apartamentului unui bloc de pe strada Popa Şapcă, din Piteşti.

Din bloc s-au autoevacuat 12 persoane.

Au fost asistate trei femei şi un copil de 8 ani, toţi cu atac de panică, fără a fi transportaţi la spital.

Au ars elemente de mobilier şi electrocasnice din bucătăria unui apartament de la parterul blocului.

„Cauza probabilă este efectul termic provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzătoar”, au declarat reprezentanţii ISU Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
aragaz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici