INCENDIU la anexa unui restaurant din centrul Capitalei: Mai multe echipaje de pompieri, trimise la faţa locului

Un incendiu a izbucnit, joi, la anexa unui restaurant din apropierea Pieţei Alba-Iulia din Capitală, însă nu au fost înregistrate victime, mai multe echipaje de pompieri fiind trimise la faţa locului.

3006 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la anexa unui restaurant din centrul Capitalei: Mai multe echipaje de pompieri, trimise la faţa locului

INCENDIU la anexa unui restaurant din centrul Capitalei: Mai multe echipaje de pompieri, trimise la faţa locului (Imagine: Cristi Cimpoes / Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, echipaje de intervenţie au fost trimise în urma unei sesizări privind izbucnirea unui incendiu la anexa unui restaurant de pe strada Păunescu Paltin Ion, în Sectorul 3 al Capitalei.

Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, pompierii reuşind limitarea incendiului, care s-ar fi putut extinde la construcţiile învecinate.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere, în zonă fiind trimise şi un echipaj SMURD, precum şi un detaşament special de salvatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici