Video INCENDIU la bloc de 10 etaje din Capitală. Oamenii au ieşit speriaţi pe schela montată pe faţadă. Cinci adulţi şi doi copii, la spital - VIDEO

Cinci adulţi şi doi copii vor fi transportaţi la spital, sâmbătă, în urma unui incendiu ce a izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Râmnicu Vâlcea din Capitală, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

4695 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că incendiul s-a manifestat cu fum dens pe casa scării, iar unii locatari au ieşit din apartamente pe schela montată pe faţada blocului. Au ars elemente de mobilier depozitate pe casa scării, fumul pătrunzând în unele apartamente.

"Incendiul a fost stins. Au fost evacuate de pompieri opt persoane, între care şase adulţi şi doi copii. Pe casa scării este temperatură ridicată, fapt pentru care locatarii sunt sfătuiţi să rămână în apartamente. Persoanele care se aflau pe schela exterioară au intrat în apartamente. Până în acest moment nu sunt victime", potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, o autoscară şi detaşamentul special de salvatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici