Incendiu la locomotiva unui tren de persoane

Pompierii din Vâlcea intervin, luni după-amiază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la locomotiva unui tren de persoane, în halta Ioneşti, din judeţul Vâlcea. În tren se află 20 de călători, care nu au fost afectaţi de incendiu.

325 afișări
Imaginea articolului Incendiu la locomotiva unui tren de persoane

Incendiu la locomotiva unui tren de persoane

Angajaţii ISU Vâlcea intervin, luni după-amiază, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD în halta Ioneşti, unde a luat foc locomotiva unui tren de persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în trenul compus din locomotivă şi două vagoane se află 20 de pasageri, care nu au fost afectaţi de incendiu. Este vorba de locomotiva trenului Regio 2072, care face legătura între Podu Olt şi Piatra Olt.

„În interiorul locomotivei arde mocnit, cu degajări reduse de fum, se lucreaza pentru lichidare”, a transmis ISU Vâlcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici