Video Incendiu la mai multe barăci în Medgidia. Opt autospeciale intervin pentru stingerea focului

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la mai multe barăci în Medgidia, opt autospeciale de stingere intervenind pentru lichidarea acestuia. Intervenţia este dificilă din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse provocate de degajările mari de fum.

429 afișări

Potrivit IGSU, până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6 şi s-a extins rapid din cauza vântului puternic.

”La loculul incendiului acţionează 8 autospeciale de stingere şi o autospecială de intervenţie la înălţimi. Echipajele de la faţa locului au luat măsuri pentru protecţia vecinătăţilor, iar în acest moment se intervine pentru localizarea incendiului”, arată sursa citată.

Intervenţia este dificilă din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse provocate de degajările mari de fum.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri dimineaţa, la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din zona Ciment din Medgidia. Focul, care era deja generalizat pe o suprafaţă de 40 - 50 de metri pătraţi, s-a extins ulterior şi la locuinţele învecinate.

Flăcările nu au făcut victime, dar o persoană a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital.

În total, 10 locuinţe improvizate în care locuiau 18 familii, cu un total de 43 de persoane, au fost evacuate. Acestea vor fi preluate de Primărie pentru a li se găsi un loc de cazare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici