INCENDIU la o biserică dintr-o comună din Alba: Nu există persoane rănite

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-o biserică din localitatea Inuri din judeţul Alba, fără să fie înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

268 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o biserică dintr-o comună din Alba: Nu există persoane rănite

INCENDIU la o biserică dintr-o comună din Alba: nu există persoane rănite (Imagine: Costi Tudor/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, joi, că incendiul a izbucnit în biserica din satul Inuri, comuna Vinţu de Jos, la podeaua din lemn.

La faţa locului au ajuns două autospeciale de pompieri de la Sebeş şi Alba Iulia, care au reuşit să localizeze incendiul, iar la ora transmiterii acestei ştiri intervin pentru stingerea acestuia.

"Nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale care urmează să fie evaluate. Colegii noştri urmează să stabilească şi care este cauza incendiului', a afirmat Alina Bălaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici