Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Braşov: A ars acoperişul unei hale

Un incendiu a izbucnit, duminică, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Braşov. Incendiul s-a extins la acoperişul halei, care a ars pe câteva sute de metri pătraţi.

220 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Braşov: A ars acoperişul unei hale

Incendiu la o fabrică de prelucrare a lemnului din Braşov: A ars acoperişul unei hale

Nu s-au înregistrat victime, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

„A ars acoperişul halei pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi. (...) Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. (...) Din informaţiile pe care le deţin, se pare că fabrica deţine autorizaţie la incendiu. Se va verifica dacă se mai respectă condiţiile care au stat la baza eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu”, a spus Criprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov.

Conform sursei citate, incendiul a fost localizat în jumătate de oră şi nu s-a extins la alte hale, care erau practic lipite de hala cuprinsă de incendiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici