Video INCENDIU la o hală de tratare termică a metalelor din Băicoi. Muncitorii au reuşit să iasă la timp

Pompierii intervin, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală unde se tratează termic metale, flăcările distrugând, până la sosirea echipajelor, un atelier, muncitorii reuşind să iasă la timp din fabrică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

213 afișări

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la o hală unde se tratează termic metalele din Băicoi, aceasta având, în total, 1.000 de metri pătraţi, incendiul afectând 200 de metri pătraţi din hală.

„Arde o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. În interiorul halei este un atelier de aproximativ 40 de metri pătraţi care a ars în totalitate, aici aflându-se şi utilaje şi echipamente”, a declarat Vasiloae.

Potrivit sursei citate, muncitorii au reuşit să iasă la timp din hala cuprinsă de flăcări.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii încă intervin pentru stingerea incendiului.

Deocamdată nu se cunoaşte de la ce a izbucnit focul.

Sursa Foto: ISU

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici