Incendiu la o hală, lângă groapa de gunoi Rudeni din Ilfov. În interior sunt substanţe inflamabile | FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri, în interiorul unei hale aflate în apropiere de groapa de gunoi Rudeni din judeţul Ilfov, în interior aflându-se substanţe inflamabile. ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul a fost localizat, neexistând victime. UPDATE: Incendiul a fost lichidat.

598 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o hală, lângă groapa de gunoi Rudeni din Ilfov. În interior sunt substanţe inflamabile | FOTO

Incendiu la o hală, lângă groapa de gunoi Rudeni din Ilfov. În interior sunt substanţe inflamabile (Imagini: ISU Bucureşti)

Până la momentul transmiterii ştirii, nu au fost înregistrate victime, iar incendiul a fost lichidat. A ars un tocător de medicamente, au mai anunţat reprezentanţii ISU.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat, vineri, că un incendiu a izbucnit în interiorul unei hale situate pe strada Poiana Trestiei, în apropiere de groapa de gunoi Rudeni din judeţul Ilfov.

Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 300-400 metri pătraţi, existând degajări mari de fum. Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, în interior se află substanţe inflamabile.

Până la momentul transmiterii ştirii, nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a fost localizat şi nu mai există posibilitatea propagării la o altă hală din apropiere.

Şapte autospeciale de stingere au fost mobilizate pentru a lichida incendiul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici