Incendiu la o primărie din Bihor. Autorităţile au stabilit cum a fost provocat - FOTO

Un incendiu a izbucnit miercuri la Primăria Ştei, judeţul Bihor, provocat de scântei de la coşul de fum al centralei termice. Au ars 200 de metri pătraţi de acoperiş, iar flăcările au fost stinse după o oră şi 45 de minute

193 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o primărie din Bihor. Autorităţile au stabilit cum a fost provocat - FOTO

Incendiu la o primărie din Bihor, provocat de scântei de la coşul de fum al centralei termice

Potrivit ISU bihor, sesizarea a avut loc la ora 3.50 şi anunţa incendiul la clădirea Primăriei Ştei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” a trimis la incendiu patru echipaje de pompieri militari din Ştei cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă de tip B2 şi două echipaje de pompieri din cadrul Secţiei Beiuş, cu o autospecială de stingere şi o autospecială de lucru la înălţime.

Incendiul se manifesta violent la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, existând un risc mare de propagare a flăcărilor, intensificate de vântul puternic, la întregul acoperiş şi la încăperile imobilului.

Pentru localizarea şi lichidarea focarelor, pompierii militari au acţionat atât din exteriorul, cât şi din interiorul clădirii, reuşind, în aproximativ o oră şi 45 de minute, să stingă incendiul.

Cercetările au arătat că incendiul a fost provocat de scântei provenite din coşul de fum al centralei termice. Au ars circa 200 de metri pătraţi de acoperiş.

Echipajele de pompieri au salvat aproximativ 800 de metri pătraţi din suprafaţa totală a acoperişului, împiedicând totodată propagarea flăcărilor la întreaga clădire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici