Incendiu la Palatul de Justiţie din Oradea. Ce a declanşat focul

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Curtea de Apel Oradea, care are sediul în Palatul de Justiţie din oraş. Flăcările au fost stinse de angajaţi în scurt timp, astfel că pagubele sunt minore, anunţă ISU Bihor.

379 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Palatul de Justiţie din Oradea. Ce a declanşat focul

Sursa: Hepta

Potrivit ISU Bihor, incendiul a izbucnit la Curtea de Apel Oradea, cu sediul în clădirea Palatului de Justiţie Oradea.

„În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, în aproximativ 5 minute de la primirea apelului prin Sistemul Unic 112, incendiul, izbucnit la o arhivă situată la demisolul clădirii Palatului de Justiţie din Oradea, era aproape în întregime lichidat de către personalul de pe locul de muncă cu atribuţii pe linia apărării împotriva incendiilor, pompierii militari acţionând pentru stingerea unor mici focare disparate şi pentru evacuarea fumului din clădire cu ajutorul ventilatoarelor din dotare”, arată ISU Bihor.

Pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

În urma incendiului, au ars dosare, un dezumidificator, un aparat de măsură a curentului electric şi un cuier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici